O nama

Deratizacija,dezinsekcija,dezinfekcija,čišćenje zgrada,stanova,lokala,firmi,institucija u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini,Srbiji i državama EU.Regulišemo sve vrste bubašvaba,mrava,komaraca,kao i buva,krevetnih stenica,smrdibuba,pacova i miševi.Detaljno i odgovorno čišćenje tavana i terasa od golubova i kompletan analitički ddd inženjering lokala i privatnih stanova i kuća na pojavu osa,stršljena,muva,krtica od strane iskusnih starijih sertifikovanih ddd tehnloga,biologa i sanitarnih inženjera.
Deratizacija lokala,stanova,kuća i zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Profesionalni dokumentovani neškodljvi preparati i izvršenje od strane starijih sertifikovanih ddd tehnologa,biologa i sanitarnih inženjera.Regulišemo celokupnu lepezu mrava,bubašvaba,bubarusa kao i krevetnih stenica,buva od pasa i mačaka,krpelja na placu i dvorištu ,miševa,pacova i krtica.Stručni ddd inženjering lokala,firmi,fabrika i institucija od strane selektovanog proverenog radnog osoblja sa minimum 5+ godina iskustva u svojoj delatnosti.

O nama

Sajt DeratizacijaSrbija.com namenjen prezentaciji naših usluga sanitarnih ddd usluga deratizacija,dezinsekcije i regulacije svih vrsta bubašvaba,mrava,stenice i buva kao i regulacija miševa,pacova i odbijanje golubova u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i ostalim mestima u Srbiji je trenutno u izradi. Očekujemo završetak tehničkih radova na izradi ove prezentacije u narednih par dana. Hvala na strpljenju i razumevanju. Komercijala DeratizacijaSrbija.com 061-191-93-30   Deratizacija lokala,stanova,kuća i zgrada u Beogradu,Novom Sadu,Vojvodini i Srbiji.Profesionalni dokumentovani neškodljvi preparati i… Pročitaj više »O nama